fredag 30. mai 2008

Min aller første "Goodie-bag"

Og for en bag det var!!! Jeg er jo helt overveldet!!
Idag har jeg vært på en veldig bra konferanse, arrangert av Confex Norge. Et heldagsseminar kalt "Kvinner i tiden". Foredragsholderne var fantastiske, bla. Eva Joly, Anne Lindmo, og en helt utrolig svensk jente som heter Sofia Åkerman.
Du kan lese litt om konferansen her: http://www.confex.no/?did=10130220
Men over til dagens overraskelse. Ikke visste jeg at alle 300 og vel så det, deltakerne, skulle få hver vår DIGRE goodie-bag. Noe jeg jo tidligere bare såvidt har hørt om! Disse bager er visstnok populære på arrangementer og etter å ha tittet nedi min.... kunne jeg jo absolutt forstå at disse kunne være interessante!!!
Sjekk all den godisen jeg fikk!!!!




Her var 3 digre interiørblad, shampo, balsam, div såper og kremer, sprayer og dufter. Her var supper! kaffe/te, sjokolader og kjekser!! I tillegg fikk jeg en bok av Eva Joly!

Minn meg på å be sjefen min om å melde meg på neste års arrangement også!!

onsdag 28. mai 2008

Forsinka feiring av 40-års dag!

Det va på høy tid å samles!! Det e nån år sia vi fire har sittet rundt samme bord!!
En utrulig artig og trivelig og koselig kveld!!


Her e vi endelig ilag igjen.. Må jo si at æ syns det mangle minst ett ansikt her. Men det får så være. Ho K. bor litt langt unna og ho L. va på jobb! Men vi fire storkosa oss!!


Man har vært i lag NÅN tima i løpet av ungdomstia.. og fortsatt like gode vænna!


Æ e no bare så utrulig glad i dæ!!!

onsdag 7. mai 2008

Snart e ventetia over!!!

Og æ glæde mæ.....

Æ eeelska denne serien og har sett alle episodan et uvisst antall ganga... Når den blei vist førr første gang va vi i "Bertevegen" helt SATC!! Det var tider det....

http://www.dagbladet.no/kultur/2008/05/06/534553.html

Når æ va i New York førr etpar år sia va æ på etpar av plassan de her damen brukte å være på...bare liksom førr å ha drukket kaffe på samme kafe liksom....man kan tel og med ta en guida turistbuss som bare kjøre innom alle plassan fra serien... men der gikk liksom grensa førr mitt reisefølge... hehe!!

Litt fan av amerikanske seria... det innrømme æ glatt!!

tirsdag 6. mai 2008

Pakke i posten!!

Når æ kom hjem fra en lang dag på jobben idag, så lå det en pakke tel mæ i postkassen!! All the way from my friend in the US, Bart!!


Æ blei sååå glad!! Han har laga ei lita bok med bilda fra ferien våres i USA i fjor sommer!! Skikkelig artig overraskelse å få på en regnfull tirsdag i mai!!

Nån side i boka e fra fra San Francisco

nån fra Las Vegas


Og tel slutt Los Angeles!



Æ vil telbake tel USA!!!! Bare MÅ telbake!!
Blir helt dårlig av å tenke på det!!!!! Æ prøve jo å spare men æ e skikkelig dårlig tel det!!!
Skrekkelig dårlig faktisk.... I suck at it!!
Grrrr........

lørdag 3. mai 2008

Årets siste skitur!

Tok æ i dag 3. mai! I fantastisk vær tok æ på mæ skian nesten hjemme, og gikk opp "turløypa" i Kroken. Fortsatte videre innover helt tel Krokenvannet!! En helt fantastisk fin tur i utrulig vær!!




Så va det tid førr litt mat. Kjørte ned igjen et støkke og satte mæ i en borg ved siden av "henget" i turløypa. Litt skjult førr allfarveg....



Helt utrulig deilig!!! Tenk å sole sæ halvnaken på fjellet i mai!!! Luksus!!! Sjekk den bleike!!! hehe!!!!!

fredag 2. mai 2008

Europas beste reisemål e kåra!!

Og vinneren e: Rhodos!! Fantastiske, kanonbra, nydelige, herlige, friske, flotte, superduperdeilige Rhodos!!! http://www.dagbladet.no/dinside/2008/05/02/534206.html

Æ har vært på denne øya 7 ganga trur æ det har blitt!! Og derifra e det mange minna!!! OhMyGod sir æ bare. Minna fra familieferie, venninneferie, venninneferie, venninneferie og mere venninneferie!!! Greske desserta og hjertesorg.... min første tattoo og min første store kjærlighet!!

Mon tro om æ blir å gjøre det æ alltid drømte om de åran æ va ofte der nede... nemlig å "ta en Shirley Valentine" og fløtte dit etterhvert.... den tanken må æ innrømme har vært fjern de siste åran.. men i mange år drømte æ om det... og no når æ lar tankan føre mæ telbake i tid... så kjenne æ at den gamle følelsen dukke opp igjen...
Sukk!!