tirsdag 26. april 2011

Ny operasjon i kneet mitt!

Idag tidlig ble jeg operert i mitt venstre kne. Igjen.

Jeg har vært plaget med kneet mitt siden jeg som 14-åring fikk kneskålen helt ut av ledd, kneskålen stod faktisk helt på baksiden av kneet. Etter dette har jeg vært MYE plaget og jeg har tidligere operert 2 ganger. Nå er det gjort et nytt forsøk og jeg håper at jeg etterhvert blir så bra at jeg kan drive med litt fysisk aktivitet igjen.

Jeg må bruke krykker i 6 uker og så må jeg beregne opptrening i ca 6 mnd. En lang tørn med andre ord. Men jeg skal belaste gradvis etter 6 uker så jeg skal nok være oppegående før sommeren.

Ble operert klokken 09.00 idag og var hjemme igjen allerede kl. 11.00. Utrolig bra! Formen føles grei og jeg har ikke hatt noe særlig med smerter idag.

Imorgen regner vår snekker med å være ferdig med oppussingen her hjemme hos oss. Jeg skal få elsklingen til å ta noen bilder så jeg får oppdatert litt her inne.

Enn så lenge sitter jeg med foten høyt... og lavt.. har fått beskjed om å bevege den allerede fra idag for å unngå stivhet i leddet.

Godt jeg har strikkingen min...

søndag 17. april 2011

Hurra for oss!!

Idag har vi vært gift i ett år!! Det har vært et fantastisk år og jeg er superlykkelig!!

Nøyaktig ett år siden dette lykkelige øyeblikket!!

Mannen overrasket meg ved frokostbordet i dag med dette nydelige smykkesettet i sølv. Han er rett og slett bare den aller beste!!

En liten ting hadde da jeg også kjøpt til han. Han er veldig glad i Biotherms produkter så dette falt i smak. + et lite sjokoladehjerte med "jeg elsker deg" på!

Elsker deg!

lørdag 16. april 2011

Vårt nye soverom!

Vi har pusset opp samtlige 4 soverom i leiligheten. Alle rommene har fått parkett og vi har malt tak og vegger. På vårt soverom valgte vi lysegrå ferdigmalte veggplater.

Jeg er veldig fornøyd med soverommet, det var jo blått!! tidligere... (skrekk og gru)!!

Dette bildet er jeg veldig glad i. Det er en plakat som jeg har fått rammet inn. Det var en gave til meg fra min franske vertsfamilie når jeg var au-pair i Paris for over 20 år siden. Endelig passet det perfekt!!

På nattbordet mitt har jeg plassert de første skoene jeg kjøpte til min sønn som nå snart blir 17 år. Datteren min som blir 14 har også brukt disse. Supersøte!

Nattbordene fant vi på en lampebutikk i Tromsø. Passet helt perfekt inn på vårt nye soverom!
Det er bare sååå deilig å ha fått dette rommet helt ferdig!!

Strikkedilla!

Jeg har fått fullstendig strikkedilla. Jeg strikker og strikker og får liksom ikke nok! Nå har jeg nettopp strikket ferdig en rød "Marius"-genser og begynte straks på en ny lilla! Den røde ble for liten til min stedatter så nå får hun en lilla istedet!

Jeg er straks ferdig med arm nr to så da gjenstår bare bolen. Fort gjort!!

Jeg tenker bare mest på hva mitt neste prosjekt skal bli. Jeg kan jo ikke bli fri for strikking!!

torsdag 7. april 2011

Gangen begynner å ta form

En av de viktigste tingene i oppussingen av gangen, er at vi bytter alle dører. Det blir en gigantisk endring å gå fra disse gamle brune grusomme dørene til hvite superstilige dører! Jeg ser allerede nå at gangen knapt vil bli til å kjenne igjen. Lyst og fint blir det!

Slik har det altså sett ut her tidligere. Med 4 soverom, toalettrom og bad i samme gang, sier det seg selv at det har vært mørkt med 6 slike dører.

Men slik blir det nå!! HURRA!! Her har vi fått de 4 første på plass, dvs, karmene er ikke ferdige riktig enda men jeg klarte ikke å vente med å ta bilder! Det blir superfint!!

tirsdag 5. april 2011

Fortsatt bor vi i et kaos!!

Vi pusser fortsatt opp! Det tar tid å totalrenovere en leilighet!! Den gode nyheten er at jeg faktisk ser forandring hver eneste dag jeg kommer hjem fra jobb! Men nå har vi bodd i kaos temmelig lenge så jeg ser virkelig frem til å kunne få det ryddig rundt meg igjen!!

Slik ser altså stuen vår ut!! Her ligger all parketten i esker. Vi har lagt parkett på alle 4 soverom og nå er det gangen som står for tur. Etterpå skal både stue og kjøkken få den superfine eikeparketten som vi har valgt å legge overalt!

Gjett om vi skal få vaske når alt er ferdig! I ettermiddag skinte solen inn her og det var et bedrøvelig syn..

Byggestøv er ikke morsomt!!

søndag 3. april 2011

Himmelsk nr. 29


Utsikten fra vår veranda idag søndag 3. april kl. 18.45! Klikk på bildet så får du et bedre inntrykk!