søndag 1. april 2007

BERIT 40 ÅR!!

Grattis med dagen kjære!!, og velkommen etter!!Hjemmebakt fantastisk god kaka med skikkelig fyrverkeri!!! Hehe!!! Skal det være så skal det være!!Før kaka kom på bordet så fikk vi servert nydelig koldtbord. Her e søster Bodil, Elin og Bente konsentert om den goe maten.Og her e bursdagsbarnet lamme ho Trine-Lise!


Takk førr en kjempekoselig kveld! Gla i dæ!

4 kommentarer:

Pernille from north sa...

På lørdag satt æ hjemme og va ganske lei mæ. Æ skulle så gjerne ha kommet, men det kom så mye i veien at det gikk ikkje. Fint å få se bilda fra festlighetene. Det så veldig koselig ut.
Men du, sånn by the way...katti får du av dæ den der toturskinna?

Ellen sa...

Hei Pernille. Vi tenkte masse på dæ på lørdag. Det va veldig trivelig, stille og rolig. Artig å prate med ho Bente igjen syns æ. Synd at man ikkje klare å holde kontakten! Æ hadde jo med mæ kamera med tanke på dæ kan du vel skjønne!

Torturskinna (godt ord), skal førrhåpentligvis av mandag 16. april. Det e iallefall da æ skal på kontroll. Æ e så ufattelig lei at det finnes ikkje ord!!

Anonym sa...

Koselig

Kathrine sa...

Det så ut som dokker hadde en kjempe koselig kveld. Så rart å se ho Trine der...nu koble æ med hilsninga fra ho..hehe!!!
Im blond you know ;)

Smask