mandag 9. april 2007

Påske-sammenkomst!

Påske e tid førr hytte og skigåing...., eller, festlige lag lamme goe vænna!! Det va det vi valgte påskeaften da ho Kathrine inviterte tel en aldri så liten fest!


Super-snuppa! Vi har det bestandig artig når vi e ilag!


Ho Liv og mæ i godt humør!Her e gjengen som gjorde lørdagskvelden tel en MEGET koselig kveld! Ho Liv, Ingvill, mæ, Kathrine N. og Kathrine J. Han Morten e eneste hane i kurven og e da følgelig fotograf!!

Neste gang får vi se om vi klare å holde oss våken og opplagt lenge nok tel å komme oss ut på byen en tur... hørte æ ute av trening... ille når senga bynner å rope etter 2 pils liksom... hehehe!!!
Uansett, takk førr invitasjon Kathrine! Alltid hyggelig å være på besøk hos dæ!

6 kommentarer:

Anonym sa...

HEIA DU!
Ute av trening ja....ka du trur når æ skal begynne igjen!Ser veldi fram tel en helaften me dæ å mæ!!RORBUA HERE WE COME!!!hehe åsså blir d vel en tur på Companiet.Savne ikkje utelivet men savne litt den friheta av å tel...men men - livet er hærlig du!
Stor klæm fra TRINE :-)

Ellen sa...

Hei bærta og takk førr hilsen. Ja Rorbua e bankers med en gang du e klar! Der hadde vi det jo så utrulig artig sist.

Klart livet e herlig, du har jo fått en fantastisk liten prins!

Gla i dæ!

Pernille from north sa...

Hallo Edna! Æ bare lyde ordre og melde herved fra at æ har vært her å læsst. Det gjør æ nestn hver dag.
Hilsen en veltrent venninde

Ellen sa...

Hei Pernille. Æ ser jo på treff-tellern min at det e folk innom her, og møte også på venninne som sir dem har sett bloggen min. Da syns æ jo godt dem kan kommentere litt ja...

Det e jo artig å se at folk e innom, så æ ikkje føle at æ gjør det her kun førr min egen del liksom..

Så...takk førr hilsen kjære venninde..

Kathrine sa...

Heia snuppa mi!
Helt enig, det va kjempe koselig..
så lenge det varte! Det e litt ille når man sett å jespe etter nån skarve pils...som du så fint sa.."to øl tok æ før som sminke pils på badet", men nu så hyle senga etter to øl. Uff håpe ikke det e alderen som svikte her..hehe!
Neida det e nåkk ikke det, for vi vet at vi kan. Bare tenk TRYRKIA.. blue wine...da e vi der! Å ikke minst 20 pils i baren, PÅ DAGEN!!!

Du e ei ufattelig go venninna Ellen, å æ glær mæ tell neste gang vi møtes..med eller uten to pils.
Men litt flinkere tell å møtes det kan vi bli. Men den jævla hverdagen e nåkk for hektisk for alle sammen. Men snart e det sommer, å handa di blir bta. Da kan vi ta med oss ho Trine å ta ei utepils på skarven...åsså RORBUA next!

Kos & Klem fra ho Nilsen

Ellen sa...

Den e roger!