tirsdag 13. mars 2007

55 daga røykfri!

På tross av håndskaden min og altså mange laaange daga hjemme, så har æ klart å holde mæ totalt røykfri! Det rareste e at æ ikkje har savna Marlboro'en en eneste dag! Faktisk ikkje tenkt på det engang. Men ja, æ telle fortsatt daga og e no over halvveis tel hundre... Æ digge det, og e stolt av mæsjøl. I tillegg så legg æ bort kr. 200.- hver uka, så der ligg det no snart etpar nye Bubetti'a, eller... lommepenga tel en mulig ny USA-tur..

Den som lever får se..

4 kommentarer:

TM sa...

Gratulerer så mye! Hadde også planer om å legge tilside penger, men gjorde aldri det. Så jeg merket egentlig aldri hvor mange penger vi sparte, de forsvinner jo på "mystisk" vis uansett.... Vi var to som slutta, og med et par pakker om dagen totalt er det snakk om maaaange penger.

Jeg stemmer forøvrig for ny USA tur! ;-)

Anonym sa...

Så flink du e...
men det e som du sjøl sa, denne gangen va du bare så klar! Så da va tia endelig kommet tell at du va klar for å legge bort siggen. Så du har bestemt dæ for ny USA tur..? du blir nåkk ikke å angre. Skjønne godt du har lange daga, su e jo ikke vant tell å gå hjemme å gjøre ingenting. Vi må få tell å møtes på dagtid, har litt dårlig samvittighet for at æ ikke har vært hos dæ enda. Men du vet nu kordan mine daga e, skjønne ikke kor timan blir av rett å slett. Men nåkka må vi jp få tell :)
Æ skal ut im, skal lamme ei æ jobba lamme på Åsgårs, ho har bursdag på lørdag men da kan æ ikke. Brodern kommer hjem på perm ;) Så da e det Fondue på menyen hjemme hos oss. Glær mæ tell å se han igjen, nu e det 7 uke siden. Å æ som e vant å ha han rundt mæ hele tia. Ellers går ting greit her hjemme, og det e ikke mye nytt. snakkes snuppa mi!!!
KLEM

Kathrine sa...

Juble Juble Juble...

du e råååå flink!

Klem

Ellen sa...

Ja æ e ganske stolt av mæ sjøl, spesielt siden æ har vært hjemme i 8 uke uten å sprekke! Men det føles bare så utrulig riktig og æ har det sååå bra uten røyk! Helt topp!!!!