lørdag 22. desember 2007

Ny-leiligheta!!

Æ hadde jo planlagt å ta masse bilda under selve fløttinga men æ må innrømme at det blei ikkje prioritert i kaoset. Dessuten forsvant kameraet i noen daga... holdt på å få fullstendig panikk!! Men så lå det bare under ei bok eller ka det no va på sin vante plass....

Så bildan her e fra leiligheta etter vi har fløtta inn, og nesten fått alt på plass! Æ har vært utrulig sliten de siste dagan, etter å ha pakka ned ei leilighet og så pakka ut ei ny... alt helt aleina... e det utrulig deilig med juleferie!!

Badet våres. Veldig fin, va oppussa i 2004. Og så e det eget vaskerom vegg i vegg. Det har æ aldri hatt før.. utrulig deilig å sleppe å ha vaskemaskin med alt det føre med sæ, på badet.

Alexander sitt rom. Han stortrives!


Snuppa sitt rom. Ho har fått det største rommet og det bynner å bli riktig så bra der inne!


Stua mot gangen. Innfløttingsgave tel oss sjøl. 2 nye goe skinnstola!Kjøkken fra IKEA, satt inn i april i år!!! Kanonfint med masse skapplass!!Nok en innfløttingsgave. En aldri så liten snerten bærbar PC!Stua sett fra gangen!
Imårra e det lille julaften og vi skal pynte tel jul. Flere bilda kommer etterhvert!

3 kommentarer:

Bart sa...

Hey E! Nice pad. looks warm and cozy. Turn your phone on so I can call you. :)

Bart sa...

Hey E! Put up some pics from New Years Eve. :)

Pernille from north sa...

Hei igjen! Så fint at du endelig e på bloggen igjen. Det har vært så stille her i cyberspace uten dæ! Leiligheta så jo helt kurant ut. Fikk dessverre ikkje tid til å besøke dæ i jula, men æ e på vei. Har ei venninna som ikkje tilgir mæ at æ ikkje har feira 40-årsdagen i byen, så kanskje æ bare må trø tell med et eller ainna. Ønske dæ og dine fine barn et riktig godt nyttår.