torsdag 17. januar 2008

Skøytemoro!

I forbindelse med at vi har fløtta tel Kroken så har ho Christine bytta skole og går no på Skjelnan. Opplegget rundt skolen virke veldig bra og dem har altså laga isbane der kor det normalt e fotballbane. Så da blei det nye skøyte på ho som da måtte testes. Vi fikk dessuten besøk av 2 søskenebarn så her e dem + han Alexander samla på glatta!
Ho Christine traff flere jente fra klassen og blei der i 3 tima!! Ho elske å gå på skøyte så det å få en så fin isbane 2 minutter hjemmefra e perfekt!

3 kommentarer:

Pernille from north sa...

Æ har en liten mistanke om kem som ikkje går ut på den isen.

Den skøyteisen uttaførr skolen hennes va forresten nåkka vi også jobba med hver vinter da æ gikk på den skolen, så det e en god, gammel tradisjon fra forrige årtusen....

Ellen sa...

Æ har ingen plana om å bevege mæ ut på den isen nei!! Med fjorårets krasj friskt i minne så holder æ mæ laaangt unna!! Men æ kjenne allikavel at æ har litt løst...

Pernille from north sa...

Æ e bare sinnsykt glad i å gå på skøyte. Men no begynne det å bli ei stund sia sist. Blir jo litt nærrrvøs åsså av å tenke på ka som skjedde med dæ, å de der skruan i hainda...Au-au-au.
Åsså elsklingen min som knuste halebeinet på Prestvannsisen...skumle greier.