lørdag 6. september 2008

Og så gikk turen tel Lillehammer!

Vi tok tog fra Oslo tel Lillehammer førr å være litt turista i eget land!

Her e vi på Hunderfossen familiepark http://www.hunderfossen.no/ og der va vi i to hele daga førr å klare å få med oss alt som va der. Her heise ungan sæ opp i et høyt utkikkstårn.

Vi så knapt han Alexander, han kjørte Go-cart utallige ganga!!

Ei litt sliten Christine tar sæ en velførrtjent hvil mens han Alexander fortsatt har overskudd igjen.


Her e eventyrslottet fra eventyran og førtellingen tel han Ivo Caprino! Utrulig flott!


Her kommer Espen Askeladd med sine 3 gode hjelpera inn førr landing..


Og blir tatt imot av Kongen, dronninga og prinsessa på gården!Her e vi i Lysgårdsbakkan. Minnan fra OL 94 e fortsatt sterk i Lillehammer!Ingenting å si på denne utsikta! Vi va på Lillehammer i 3 daga og det va veldig greitt. En koselig og trivelig by.
Vi dro så telbake tel Oslo og va en siste dag der før vi dro hjem tel kulda i Tromsø igjen.

3 kommentarer:

TM sa...

Ser ut som at dere har hatt det helt topp!

Gogutten har også veldig lyst å besøke Hunderfossen (...eller DUNDERfossen som han kaller det da...). Tror du at det er mye der som fenger en femåring også? Han har sett de kjente Caprino filmene, så slik sett passer det vel.

Ellen sa...

Hei! Ja det er absolutt mye på Dunderfossen :-) som passer veldig godt til en femåring. Det er minigocart, små karuseller, en utrulig morsom elverafting (som vi tok flere ganger), i tillegg er det jo eventyrslottet hvor man sitter i en vogn og blir kjørt rundt og får forklaring på alt man ser. Der alt er fra eventyrene og filmene som vi kjenner så godt fra Caprino. Man kan også gå inn i et digert troll og se originaldukkene fra f eks reveenka og de andre filmene. Der inne er det også en kino som viser alle filmene fortløpende. Faktisk var 14-åringen min helt på grensen til å være for stor for disse opplevelsene. Hadde det ikke vært for gocart-banen og en "natur og utfordring", der man klatrer høyt opp og henger i stropper mellom stolper, så hadde han nok ikke holdt ut der i 2 hele dager.

Vi hadde det uansett kjempefint!

Anonym sa...

Drop in on us at the moment to come by more facts and facts in the matter of Drop in on us now to obtain more facts and facts in the matter of [url=http://select.compare.com.pl]kurs stylizacji paznokci[/url]