onsdag 11. mai 2011

Bilder fra vår "nye" leilighet!


Hipp hipp hurra!!! Vi er ferdige med oppussingen. 2 mnd med det totale kaos overalt, er endelig over!! Vi mangler noen lys-skinner i taket på stuen og i gangen, men bortsett fra det så er alt helt ferdig!! Vi er veldig fornøyde med resultatet! Jeg har blitt oppfordret til å legge ut noen bilder så her kommer de!

Gangen vår er blitt såå lys og fin, vi har lagt hvite ferdigmalte veggplater på alle vegger, byttet ut alle dører og lagt parkett. Vi har revet en vegg så gangen vår er blitt dobbelt så stor, mamma kaller den for hall...hehehe!!!

Denne kommoden bare MÅTTE jeg ha. Synes den er fantastisk flott. Det ser kanskje trangt ut her på bildet men det er god plass til både kommode, lampe og stol. En stumtjener har vi også skaffet oss. I utgangspunktet skal alt av klær henges inn i vår nye skyvedørsgarderobe men det er greit for ungene å ha en plass å henge sine klær.. enn så lenge..

Det er kun ytterdøren vår som er mørk. Men den tenker jeg skal få noen strøk hvitmaling etterhvert!!

Slik som denne bokhyllen har fått. Elsklingen var skeptisk til at jeg skulle male denne hvit. Han mente vi skulle kjøpe ny mørk eikebokhylle, men jeg hadde lyst til å forsøke. Vi malte den 4 strøk for å få den helt hvit..

og mot vår mørke kontrastvegg i stuen så synes jeg at bokhyllen ble "bærre lekkert"!! Her kan man også skimte skyvedøren som går mellom gangen og stuen. Denne veggen er forresten ny. Her hadde vi åpen løsning mot gangen tidligere. Det er veldig deilig å kunne lukke igjen mellom stue og gang. Nå kan datteren min digge NRKp3 på rommet sitt uten at jeg trenger å høre på...

Jeg malte dette lille bordet også i samme farten. Det har jeg arvet fra min mormor så det betyr mye for meg. Jeg synes det også ble sååå flott!!

Og så har vi kjøpt oss ny sofa. Vi hadde jo tidligere en sort sofa men den ble veldig mørk og diger så når vi fikk solgt den så var det deilig å kunne kjøpe ny. Vi falt helt for denne grå og har kjøpt denne 3 setern, en stor pall og en stol. Stolen skal stå opp mot kontrastveggen men den blir ikke levert før om tidligst 7 uker! Da skal pallen få skifte plass og stå på motsatt side av bordet.

Foreløpig har vi da ikke hengt opp noe på veggene. Vi vil vente til stolen kommer for å få riktig plassering av sofa. Akkurat nå bare nyter jeg synet av veggene uansett.. så jeg har ikke behov for bilder riktig enda...

På kjøkkenet så gikk vi bort fra vår originale plan med å legge ferdigmalte hvite plater på alle veggene her også. Vi har valgt å beholde de smale bordpanelene vi hadde, de har jeg alltid likt så godt. Jeg er glad for at vi ombestemte oss. Istedet valgte vi å male i en lys lys brun farge. Rundt vinduene har vi nye profilerte lister og det ble skikkelig fint. Jeg hadde jo alt at dette tilbehøret i brunt , gardiner og alt, så veggene passet perfekt inn. Listene rundt vinduene synes jeg er så fine at jeg har valgt å ikke henge opp gardinstangen som jeg hadde her. Nå blir det kun liftgardiner på kjøkkenet.

Og så er det badet da. Det var vanskelig å få noen gode bilder. Dette var jo tidligere 2 rom som vi nå har slått sammen til ett. Alt her inne er nytt. Senket taket med downlights, nye fliser på golv og vegger. Og jeg er sååå fornøyd med det store speilet over innredningen.

Jeg synes det er blitt skikkelig lekkert!!

og veldig smart!
Bak speilskyvedørene her har vi laget plass til alt man ikke ønsker å se på et bad. Vaskemaskin og tørketrommel, varmtvannstank, skittentøykurver og div. Siden vi ikke har eget vaskerom så fant vi ut at dette jo var en smart løsning. Sååå deilig bare å lukke igjen og skjule alt.

Da har dere fått en titt i vårt nye hjem! Vi er iallefall veldig fornøyde med de valgene vi har tatt og den jobben som er gjort! Det er uansett veldig godt å være ferdig!!

8 kommentarer:

Lisa B.Nilsen sa...

Kjære, Ellen & pappa!!

Æ og Helge har sett på bildene. Ble så rørt.. Mitt nydelige hjem! :-)
Gleder mæ til å se leiligheta etter at pynten har kommet på plass. Klem fra Lisa & Helge

Anonym sa...

Det hele blei jo bare knall fint,
for en innsats dokker har lagt ned,
Hilsen vestlandet :)

Havets Datter sa...

Hei.
Ja vi har mye jobb forran oss, men gleder meg skikkelig!! Blir sikkert møkka lei (flere ganger)men det får våge seg ;) Blir BRA til slutt, og det er gulrota ;)
Fint dere har fått det!! Og kan tenke meg det er deilig å være ferdig!!

Ha en fin kveld.
Karina

Sologbolig sa...

Så kjempefint og jammen meg litt av ein jobb. Deilig å ha gjort så mye og vere fornøyd. Ha ein flott dag. Klem.

Unknown sa...

Takk for titten, takk for tips og inspirasjon. Dere har jo fått det ret lekkert. Og så lyst og lett...

Gangen var luftig, stuen super og kjøkkenet likte jeg også. Lurt å vente med oppheng av bilder. Løsningen på badet var bare helt knallbra. Godt å ha så stort bad at man har mulighet til å skjule "rotet".

Takk også for besøk. Koselig med familieferie. August er det deilig i sjøen, men blir nok litt for varmt i luften for meg da. I fjor var jeg 3 uker i juni og storkoset meg.

Ønsker deg en fin helg og lykke til videre med prosjekt ny leilighet.

Anonym sa...

For en svær jobb dokker har gjort! Jeg synes dokker har vært supereffektiv som har klart alt dette på to måneder. Og dere har virkelig fått det kjempefint i alle rom. Så nå er det bare å hvile på sine laurbær, og storkose seg i ny bolig!

Anonym sa...

Så flott leiligheten ble! Smart på badet med skyvedørs :). Lurt med den endringen i gangen,, godt å få plass.. Artig at vi er i samme område! Kom på kaffe! Det vil være kjempekos :)

Klem :)

Wagner Savoy sa...

Det badet så bare lækkert ut!:)
Grattulerer med ny leilighet