søndag 27. november 2011

Adventstid og helse-oppdatering

Adventstiden har begynt her hos oss også! Jeg har ikke den helt store adventstemningen. Det er vel mangelen på snø som gjør at det ikke føles helt som førjulstid riktig enda.


Men det er da koselig å få lysene på plass i kjøkkenvinduene. Jeg har ikke fått hengt opp julegardinene. Jeg må få tak i røde liftgardiner for etter oppussingen vår så har jeg ikke hengt opp gardinstengene igjen. Det blir jeg heller ikke å gjøre da jeg synes de nye vinduskarmene er så fine at jeg heretter kun skal bruke liftgardiner.

Jeg er ikke i form eller i stand til å gjøre noe husarbeid riktig enda. På tirsdag denne uken gjennomgikk jeg en operasjon jeg lenge har hatt lyst på. Jeg har fått utført en brystreduksjonsoperasjon. Jeg har endret min BH-størrelse fra 75 F til 75 liten C. Så nå sitter jeg her og er sydd etter alle kunstens regler. Det ble fjernet 340 gram fra den ene og 335 gram fra den andre. Alt ble vellykket og jeg gleder meg som en unge til å se det ferdige resultatet om noen mnd.

Gjett om nakken min blir glad...sikkert nesten like glad som meg...

3 kommentarer:

Sologbolig sa...

Hei og mange takk for hyggelige ord inne hos meg.
Så tøff du er som tar en slik operasjon.Håper at alt gikk bra og at du snart er i form igjen.Hadde nok trengt en slik operasjon sjøl, men eg er ei pyse! Eg har bh-størrelse 85F, men har ikkje noen plager annet enn estetiske da !
Ha ei fin adventstid. Klem fra meg.

mormonsen sa...

Hei og takk for kommentaren. Det ser da ut som om du har fine adventsvindu! Det er jo lysene mot de mørke rutene som gjør susen.
Lykke til med rehabiliteringa. Håper alt går fint, og at du får et enklere liv med nakken og resten. Ha en riktig fin førjulskveld.

Bart sa...

Very Nice!