mandag 9. juli 2012

Som vi gleder oss!!

På torsdag reiser vi til Kreta! Nå har vi fått nok av 7-8 grader, regn og iskald vind.
Vi falt for fristelsen og klarte ikke å la være å bestille oss tur. Vi nordboere trenger å få litt sol og varme. En slik tur burde vært på blåresept for alle som bor nord for Polarsirkelen!! Mens min datter Christine er på 3 ukers språkreise i Bournemouth, England, tar jeg og elsklingen med oss hans datter Ida, snart 12. Vi tre skal kose oss... så nå har vi nedtelling!

Vel... her er iallefall hotellet vi skal bo på:
Alexandra Beach på Agia Marina på Chaniakysten på Kreta! Det ser lekkert ut og ligger rett på stranden, så dette skal bli bra!!


Tilbring ferien på et familiehotell.

3 kommentarer:

beate sa...

Så deilig! Kos deg med kjøkken-fri! Hi,hi

God tur

Klem

mormonsen sa...

God ferie til dokker alle! Håper dokker får tina opp skikkelig etter alt kaldværet. Hoteller ser meget fint ut. Jeg har vært i Ravda, bulgaria, i snart 3 uker. Her har det vært litt i overkant varmt, stort sett over tredve grader. Reiser hjem på tirsdag, og nå ser jeg at det er i alle fall tosifra temperaturer hjemme. Jeg har vært slapp på bloggen i år, og ser nå at du har publisert mange fine innlegg i det siste. Har lest alle, selv om jeg bare har kommentert på noen. Feriehilsen fra det ene utlandet til det andre:)

Unknown sa...

Kos dere på sydenferie!! Vi trenger litt sol nå som sommern glimrer med sitt fravær.
Vi starter ferien om ei uke og håper solstrålene kommer......