fredag 2. mai 2008

Europas beste reisemål e kåra!!

Og vinneren e: Rhodos!! Fantastiske, kanonbra, nydelige, herlige, friske, flotte, superduperdeilige Rhodos!!! http://www.dagbladet.no/dinside/2008/05/02/534206.html

Æ har vært på denne øya 7 ganga trur æ det har blitt!! Og derifra e det mange minna!!! OhMyGod sir æ bare. Minna fra familieferie, venninneferie, venninneferie, venninneferie og mere venninneferie!!! Greske desserta og hjertesorg.... min første tattoo og min første store kjærlighet!!

Mon tro om æ blir å gjøre det æ alltid drømte om de åran æ va ofte der nede... nemlig å "ta en Shirley Valentine" og fløtte dit etterhvert.... den tanken må æ innrømme har vært fjern de siste åran.. men i mange år drømte æ om det... og no når æ lar tankan føre mæ telbake i tid... så kjenne æ at den gamle følelsen dukke opp igjen...
Sukk!!

3 kommentarer:

Arild Steine sa...

Jeg er så hjertens enig med deg. Det finnes ikke bedre steder å reise til en Rhodos. Rhodos har alt, maten, historien, strendene og ikke minst menneskene "Rhodeserne". Vi har feriert der i de siste 8 år og vært der over ti ganger. Reiser nå ned 14. mai for en uke og 27. juli for tre uker. Vi reiser alltid til Kallithea - som ligger 5 km sør for Rhodos by på øst kysten. Det ligger rett ved Thermes Kallithea, hvor de bland annet har filmet: Poirot - Trekant på Rhodos, og en film med Roger Moore og Telly Savallas som heter Flukten fra Athene. Er du glad i Rhodos, så anbefaler jeg disse filmene. Ta deg gjerne en Shirley Valentine - og pass på å finne din Costas.

Lykke til - Rhodos er paradis!!!

Arild Steine
PS. min side på facebook om Rhodos:
http://www.facebook.com/group.php?gid=5271784019&ref=ts

Rhodos i våre hjerter - Rhodes in our hearts

Anonym sa...

Costas og Manos og Andrea og Panajottis. Alle no med måne, grått hår og kulemage...he-he. Æ kommer garantert på besøk vesst du fløtte dit.

Ellen sa...

Hehe!! Du nevnte ikkje han Tasos ser æ. Han e sikkert AKKURAT like pen den dag i dag!!

Han må da være den peneste æ noen gang har sett!!!

Grått hår og kulemage.... akkurat som mæ....

Hyle!!! Takk GUD førr hårfarge!!!