lørdag 12. desember 2009

ABC i ord og bilder, runde 2: L

Jeg er sent ute med innlegget mitt denne gangen. Bruker å være her sent torsdag kveld eller tidlig fredag morgen. Nå er det lørdags ettermiddag og jeg har noen minutter for meg selv.

Jeg hadde planlagt L'en lenge. Skulle ta mange bilder fra en veldig bra restaurant her i Tromsø som heter Lotus. Men jeg innrømmer at jeg ikke har kommet meg til byen denne uken heller for å ta bilder. Så ukens L blir nok en "kaffesjappe", nemlig Location Cafe.

Denne kafeen ligger inne på Tromsø kino men de fleste kundene her er ikke kinogjengere men kaffeglade mennesker med en spesiell kjærlighet for digre amerikanske kaker!! Slik som meg!! Jeg og elsklingen kjører av og til ens ærend til byen på ettermiddagene KUN for å drikke kaffe og spise kake her! Ja vi er glade i kos!!

Sjokolade-peanutt-kaken her er rett og slett helt fantastisk og man bare MÅ tilbake når man først har smakt den en gang. Men dette er mektige saker og vi bruker faktisk bare å dele et stykke!! Til gjengeld drikker vi en dobbel Latte hver.. det er jo bare helt himmelsk supergodt!!!

Ganske så fancy men samtidig veldig trivelig!! De har også fantastisk gode baguetter her så lunsj her er heller ikke å forakte!!

13 kommentarer:

Henny sa...

Hvis der var sådan en kaffebar her i byen, ville jeg helt sikkert være stamkunde!

Petunia sa...

Akkurat nå synes jeg det er dumt at du ikke bor i Bergen og har laget utested/restaurant guide her. Vi skal ut og spise til uken, men har ikke bestemt oss for hvor...

Tro Håb og Kærlighed sa...

Jeg bor et ganske lille sted - og kunne rigtig godt bruge sådan et kaffested - allerhelst en boghandel med café - uh, det savner jeg!

Living next to me sa...

Tromsø er vist byen en skulle bodd i, og latte med kake er vel livet en gang i mellom . F

Sologbolig sa...

Nok ein flott restaurant fra Tromsø. Ha ein fin søndag

Anonym sa...

Jaja, jeg er nå enda senerer ute enn deg, denne gangen. Men vi henger da fortsatt med! Det er ganske lenge siden jeg vbar innom denne kafeen på konoen, men husker at de hadde svære kakestykker som var importert fra Amerika. Så mener jeg å huske at kafeen forsvant, for så å gjenoppstå. Nå er det faktisk lenge siden jeg har vært innom der. Du er en ypperlig markedsfører, så når jeg skal innom biblioteket neste gang, så tror jeg at jeg må sneie innom. Nå skal jeg sende manageren opp på loftet for å finne fram adventlysan så det blir litt førjulsstemning her i heimen også. En god mørketidssøndag ønsker jeg deg! :)

TorAa sa...

Dette både ser og høres fristende ut.
Når skal du samle dine reataurant/kafebesøk og publisere guiden?

BirtH sa...

Atter en ny plass hvor jeg ikke har vært :-)
Ha en fin søndag!

Unknown sa...

Jøss. Stilig plass! Nå fikk jeg også lyst på kake...

Madame sa...

Det lyder rigtig dejligt med den café, Ellen, også chokolade- peanutkagen! Vi har alt for få cafeer i min by her i Nordsjælland, men heldigvis har vi en i vores Kosmorama kino ;o)
God søndag aften til dig!

Tania sa...

Nice;-) Det er utrolig mange steder å drikke kaffe i Tromsø.. denne byen må være er mye større enn jeg trodde..
Ha en fin søndag!

Marita sa...

hehe, jeg tror jeg sitter her og sikler etter å ha lest innlegget ditt!

Anonym sa...

Sånn ett koselig kafebesøk kunne jeg gost ha vært med på :-) Ha en flott kveld!