lørdag 19. desember 2009

ABC i ord og bilder, runde 2: M


Jeg innser at tiden ikke strekker til alt nå rett før jul så ABC-bloggingen min er på et lavt nivå for tiden. Men jeg skal klare M'en også og kaster meg uti det!

M'en står for Meieriet. En uteplass for unge mennesker. En ganske så typisk studentplass. Tromsø har jo verdens nordligste universitet og det er mange festglade blant dem.
Meieret er en veldig populær plass på torsdager- fredager og lørdagskvelder. På dagtid serveres det veeeldig god mat og frokosten her er viden kjent.
På dagtid er dette også en typisk plass for "barnevogn-ligaen". Nybakte mødre på bytur som ønsker en pust i bakken. Her er det god plass til å ta vognene med inn i lokalet og i og med at denne plassen er på bakkeplan kan man også la vognen stå igjen ute og likevel klare å følge med.
Dette huset var tidligere Tromsøs første meieri derav navnet! Ikke en plass jeg ofte frekventerer, men det har hendt at jeg har spist lunsj her og det er mye og god mat!

10 kommentarer:

Tania sa...

Ser koselig ut her. Flott bygning også:-)
Du må ha en fin førjulstid:-)

Unknown sa...

Dette såg ut som ein triveleg plass å gå ut på:0)

Henny sa...

Det ser hyggeligt ud. Lige noget for studenter, med god og rigelig mad. Hvis den så også er billig, kan det vist ikke blive meget bedre! ;-)

Anonym sa...

Meieriet var jo ett koselig navn på ett utested. Her har vi noe vi kaller meierikafeen. Ha en riktig god uke!

Gunsside sa...

Meieriet ser jo skikkelig koselig ut
Ha en fin uke ;)

Living next to me sa...

så trivlig ut, du er ikke alene o ikke ha tid til bloging .MEn god jul:F

Anonym sa...

Må jo bare innrømme at jeg ikke har vært innom Meieriet etter at man sluttet å selge melk der. Da kjøpte vi melk på flasker som vi bare med oss hjem i dertil egnede "stativ". Det er sånn man skjønner at årene går. Nå sitte jeg her, mett og fornøyd etter et nok et hygggelig førjulsselskap. Og i går var jeg i et livar lite 60-årslag. så i år har det virkelig balla på seg før jul.
Har jo kikka på ditt trivelige adventshus også. Du er kreativ og flink som lager dekorasjonene sjøl. Og hvite roser oppe alt det røde, det gjør seg. Jeg er allergiker, så jeg kan ikke ha mye sånt i huset, men fikk en aldeles vakker dekorasjon fra jobben, med kunstige hviti og gull. Ingen ting kan måle seg emd ekte saker, men de lager veldig mye fint fake også i dag. Ei riktig god jul ønsker jeg deg og dine. :)

BirtH sa...

Det må være utrulig mange spisesteder i byen din! Mye jeg ikke ante fantes! Men så har jeg heller aldri bodd der, bortsett fra noen få netter i slengen.
Ha en glad og lett jul!

Petunia sa...

Nei, man strekker ikke til over alt. Akkurat nå kunne jeg ønske jeg kunne sende tjenestejenta ut på julehandel, la kokka ta baksten og stallgutten pynte hus og hage og lufte dyrene... men men:)
Så kunne jeg tatt turen hvor du viser så fine bilder fra og nytt en god kopp kaffe med tilbehør - med god samvittighet:)

Sologbolig sa...

Der klarte du M også (meir enn eg har fått til !!) Ønsker deg ei god og trivelig jul. Kos deg masse.